Rauman Urheilijat ry.

Rauman Urheilijat on Suomen vanhimpia urheiluseuroja, joka on perustettu jo vuonna 1893. Historiansa aikana RU:ssa on harrastettu monia urheilulajeja ja monet raumalaisista erikoisseuroista ovatkin lähtöisin RU:sta. 


Rauman Urheilijoiden tavoitteena on edistää liikunnan harrastusta ja kilpaurheilua. Tarjoamme jäsenillemme monipuolista liikuntaa ja urheilua sekä ohjaus- ja valmennustoimintaa. Ohjaus- ja valmennustoiminnasta kiinnostuneita olemme valmiita lähettämään eri koulutustapahtumiin.


Rauman Urheilijoiden yhteiset arvot ovat yhteisöllisyys, kasvu ja kehitys, kilpailullinen menestys, monipuolisuus ja pitkät perinteet.

Rauman Urheilijoiden 130-vuotisjuhlatilaisuus oli syyskuun 24. päivänä 2023.

SEURAN ANSIOMERKIEN SAAJAT

RU:n Kunniajäsenmerkki
Mika Kaukkila
Eero Kylänpää
Päivi Ruokamo
Jarmo Kylä-Kause
Tiina Lehtonen
Jaana Varjonen
 
RU:n Kultainen ansiomerkki
Sanna Pakarinen
Sakari Varjonen

RU:n Hopeinen ansiomerkki
Kimmo Kouru
Fanni Landvik
Kai Nordman
Raija Simola
Julia Valtanen
Piia Vuorio


RU:n Pronssinen ansiomerkki
Ari Ahlfors
Taisa Bragge
Kalle Mahkonen
Terhi Mahkonen
Tea Ojala


Nuorten SM-kisoissa menestyneet

Alexia Myllymäki

Ilona Nordman

Manuel Ojala

Aleksi Ahlfors

Lotta Salmi

Emma Helminen

Ellinoora Tuominen

Nuoria SM-kisamenestyjiä palkittavana. Kuvassa vasemmalta Harri Aalto (Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja), Alexia Myllymäki, Ilona Nordman, Manuel Ojala, Lotta Salmi, Pia Vuorio ja Mika Kaukkila.
Kunniajäsenmerkin saaneet Jaana Varjonen, Tiina Lehtonen, Jarmo Kylä-Kause, Päivi Ruokamo, Eero Kylänpää ja Mika Kaukkila
Pronssinen ansiomerkki Tea Ojala ja Taisa Bragge. Hopeinen ansiomerkki Piia Vuorio, Julia Valtanen, Kai Nordman ja Fanni Landvik. Kultainen ansiomerkki Sakari Varjonen ja Sanna Pakarinen.