Aikuisurheilujaosto

Jaoston tehtävänä on ylläpitää ja edistää veteraani-iässä olevien henkilöiden liikunnallista toimintaa sekä veteraanisarjojen kilpailutoimintaa. Urheilijat osallistuvat paikallisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin eri urheilumuodoissa. Aikuisurheilujaoston jäsenet osallistuvat seuran yhteisiin hankkeisiin


Jaosto on Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n jäsen. Aikuisurheiluliitto järjestää veteraanisarjojen kilpailuja mm. SM-kisat yleisurheilussa, maastojuoksussa, maantiejuoksussa, hiihdossa ja luistelussa. Jaoston jäsenillä on oikeus osallistua näihin kilpailuihin. Kilpailukutsut niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin kilpailuihin julkaistaan Ikiliikkuja-lehdessä ja liiton sivuilla.

Onnea Boja! Rauman Urheilijat mitalleilla Nakkilan SM-maastoissa 7.5.2022. Tauno Sved, Kimmo Kouru ja Marko Hakala.

Jaostolla tulossa

Kesäillan karaus kuntoilutapahtuma Lähdepellon urheilukeskuksessa Kodisjoentie 91  pe 26.5. klo 18. Matka 5km kaunista Pitkäjärven rantapolkua, kuntorataa ja hieman kestopäällystettäkin. Korkeuseroa jopa 30 m. Voit kuntoilla reitin joko ilman ajanottoa tai kilvoitella ajan kanssa. Osallistumismaksu 10€. Arvontapalkintoja, suihkut huoltorakennuksessa.